Home » AGV

AGV

Liftlease verzorgt de ontwikkeling en implementatie van automatisch gestuurde voertuigen (AGV’s). Wij bieden een totaaloplossing op maat voor ieder bedrijfsproces; van een eenvoudige AGV die van het ene punt naar het andere punt rijdt tot een volledig automatisch magazijn.

Traject van A tot Z

Om u volledig te ontzorgen regelen wij het traject van A tot Z: het ontwerpen en opstellen van de concepttekeningen, de ontwikkeling en installatie van de software en de implementatie van het systeem op locatie door onze specialisten. Wij begeleiden het hele traject en adviseren u waar nodig. Na de implementatie doen wij diverse kwalitatieve testen om de AGV 100% betrouwbaar te krijgen. Het resultaat is een perfect functionerende AGV die leidt tot meer productie en minder proceskosten.

Aanzienlijke voordelen

Een op maat gemaakte AGV-oplossing brengt u aanzienlijke voordelen. Door de intelligente software rijdt de AGV veilig, foutloos en schadevrij. Het systeem werkt zelfstandig, dus zonder chauffeur, en is 24/7 inzetbaar. Bovendien bewerkstelligt het een optimale opslagcapaciteit voor uw producten. Deze voordelen resulteren in een besparing op uw operationele kosten en een verhoogde efficiëntie.

Een AGV huren

Investeren in een AGV kan een financiële last zijn voor uw onderneming. Liftlease biedt dan uitkomst; bij ons kunt u een op maat gemaakte AGV huren. U betaalt een vast bedrag per maand en heeft dus geen onvoorziene uitgaven. Bovendien bent u verzekerd van maximale continuïteit in uw logistieke proces. Wij verzorgen het onderhoud, de jaarlijkse keuringen en eventuele reparaties aan de AGV.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Vraag naar onze gratis fleetscan