Home » Services

Services

Liftlease biedt een totaaloplossing voor intern transport. Naast de verhuur van intern transportmiddelen verlenen wij alle services die nodig zijn om uw logistieke proces optimaal te laten verlopen. Kwaliteit, continuïteit en veiligheid staan daarbij centraal. In dit kader faciliteren wij diverse opleidingen voor chauffeurs intern transport. Daarnaast verzorgen wij het preventief onderhoud, de jaarlijkse veiligheidskeuringen en eventuele reparaties. Uiteraard geldt dit voor ons eigen intern transportmaterieel, maar net zozeer voor machines die u zelf in beheer heeft. Wij bieden hiervoor verschillende mogelijkheden.

All-in onderhoudscontract

Een all-in onderhoudscontract staat garant voor een goed functionerende machine. Wij verzorgen 24/6 het preventief onderhoud, de jaarlijkse veiligheidskeuringen en eventuele reparaties. U betaalt maandelijks een vast tarief en heeft dus nooit extra kosten. Het all-in onderhoudscontract biedt uitkomst als u gaat voor continuïteit en veiligheid tegen een aantrekkelijk standaardtarief.

Preventief onderhoudscontract

Met een preventief onderhoudscontract geeft u onnodig risico geen kans. Wij verzorgen het preventief onderhoud en de jaarlijkse veiligheidskeuringen. U betaalt hiervoor jaarlijks een eenmalig tarief. Eventuele overige servicebezoeken vinden plaats op basis van nacalculatie. Het preventief onderhoudscontract is zeer geschikt als de kwaliteit en de veiligheid van uw machine voor u van belang zijn.

Onderhoud op basis van nacalculatie

Vanzelfsprekend verzorgen wij het preventief onderhoud, de jaarlijkse veiligheidskeuringen en eventuele reparaties ook op basis van nacalculatie. U betaalt voor onze service, nadat wij deze hebben verleend. Onderhoud op basis van nacalculatie is een goede optie als u geen verbintenis wilt, maar wel voor veiligheid kiest.

Liftlease heeft een nieuwe koers uitgezet. Wij doen waar wij al decennia goed in zijn, maar nu nóg beter:
onze klanten ontzorgen met optimale service.
Wij zijn klaar voor de toekomst!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Vraag naar onze gratis fleetscan